Torgmöte på Friskväderstorget

TORGMÖTE FRISKVÄDERSTORGET

Under måndagen var vi ute på vårt första torgmöte vid Friskväderstorget. Detta bjöd på en del goda resultat då det sammanföll med det persisk-kurdiska nyåret. Vi ingick i flera intressanta diskussioner om arbetsmarknadspolitiska visioner. Trygga anställningar, skäliga löner och inte minst en utökad offentlig marknad som inte urholkar och skär ner på utbildning, vård, omsorg.

Vi för vår arbetsmarknadspolitiska kampanj vidare och propagerar för att förändringen måste ske nu, innan vi förlorar på ett växande antal sjukskrivna. Samhället och den sittande regeringen bedriver en ohållbar politik. Detta behöver synliggöras och understrykas.

Torgmöte 26/3

Vi vill att fler ska erbjudas heltidsjobb, en vettig sysselsättning för en vettig lön, helt enkelt!

Några av oss
Torgmöte 26/3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.