Torgmöte på Friskväderstorget om vår arbetsmarknadspolitiska kampanj

Patrik Helgesson håller tal på Friskväderstorget.

9 maj höll vi torgmöte om vår arbetsmarknadspolitiska kampanj på Friskväderstorget

Vänsterpartiet Biskopsgården-Torslanda driver en lokal arbetsmarknadspolitisk kampanj där vi fokuserar på våra krav om goda arbetsvillkor för anställda inom den gemensamma välfärden. Rätt till heltid, god arbetsmiljö, trygga anställningar, stärkt inflytande för de anställda över sitt arbete och rejäla lönelyft är inte bara viktigt för välfärdsarbetarna själva utan även för alla oss som någon gång i livet är i behov av samhällets stöd. Då behövs utvilad personal som har en trygg anställning och kan garantera kontinuitet i verksamheten.

Vårt flygblad (i pdf) finns att hämta här

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *