Socialarbetare demonstrerar för välfärd och goda arbetsvillkor 31 maj

Socialsekreterarnas initiativ Upprop för social välfärd, som har stöd av fackförbunden Vision och SSR, uppmärksammades i april på ett möte i Sjumilahallen för Vänsterpartiet Biskopsgården-Torslanda. De berättade då om sin arbetssituation samt om medborgarnas försämrade möjligheter att få stöd och ett rättssäkert bemötande från myndigheterna. Deras krav, som kan läsas i sin helhet här i en debattartikel i Göteborgs-Posten, för att kunna göra ett gott arbete som gagnar medborgarna är: lägre arbetsbelastning,  lägre arbetsbelastning, högre kompetens, högre lön

31 maj kl 15.30-18.00 kommer socialarbetarna att demonstrera utanför börsen på Gustav Adolfs torg. Där blir det tal och uppträdanden. Mer information hittar du här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.