Välbesökt Biskopsgårdens dag 19 maj

19 maj var Vänsterpartiet Biskopsgården-Torslanda i vanlig ordning på plats under Biskopsgårdens dag. Trots en kortare period av regn var arrangemanget mycket välbesökt och en strid ström av folk kom och gick mellan föreningarnas tält och scenen där det bjöds på dans och musik.

Vår knapptryckningsmaskin var som vanligt mycket populär. Dessutom delade vi ut vårt flygblad om att ge alla anställda inom vår gemensamma välfärd (barnskötare, personliga assistenter, lärare, undersköterskor, vårdbiträden, socialsekreterare m.m.) god arbetsvillkor: rätt till heltid, trygga anställningar, inflytande över arbetet samt god arbetsmiljö.

Vårt flygblad finns att läsa (i pdf) här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.