Sorg efter dödsskjutningarna

Det tragiska våldsdådet under onsdagskvällen, då två unga människor sköts till döds, är en tung händelse för stadsdelen. Flera av våra medlemmar i norra Biskopsgården såg eller hörde polisuppbådet i grannskapet. Återigen surrade en polishelikopter över området. På torsdagsmorgonen fick vi höra att de två unga offren, en 17-åring och en 28-åring, hade avlidit efter skottlossningen. Våra tankar går nu till offrens familjer, släkt och vänner. Under torsdagen har många anhöriga, boende i området samt elever på Sjumilaskolan samlats för att minnas offren för våldsdåden, uttrycka sin sorg och sin strävan efter en trygg stadsdel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.