Årsmöte avklarat – vi är redo för valrörelse

IMG_20140210_193854
Vänsterpartiet Biskopsgården-Torslanda hade årsmöte måndag 10 februari på Göteborg folkhögskola (Vårväderstorget). Lisbeth Buzleta från Distriktsstyrelsen var mötesordförande och gruppbildsfotograf. Vi valde ny styrelse, antog en verksamhetsplan och beslutade om hur vår valorganisation ska se ut. Under de kommande valrörelserna kommer vi att synas på gator och torg, hos föreningar och på spårvagnshållplatser. Vi har en viktig uppgift framför oss: att driva ut Reinfeldts högerregering och ersätta med en regering som står upp för en välfärd utan vinstintressen, minskar klyftorna, för en politik för full sysselsättning och inte går rasisterna till mötes. I det arbetet behöver vi ditt stöd. Ingen insats är för liten i den kommande valrörelsen. Vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.