Årets första torgmöte på Friskväderstorget

DSC_0104

Lördag 27 mars höll Vänsterpartiet Biskopsgården sitt första torgmöte för i år. Vi bjöd på kaffe, delade ut ballonger, spred information om den kommande manifestation mot Willhems krav om hyreshöjningar, och informerade om vår bostadspolitik. Vänsterpartiet vill pressa hyrorna med ett kommunalt byggbolag, rättvis skatt på hyresrätter och statligt stöd för renovering av miljonprogramslägenheter. Idag förs istället en bostadspolitik som gynnar redan rika bostadsrätts- och villaägare. Hyresvärdar runtom i landet passar på att chockhöja hyrorna i samband med renovering av tidigare eftersatta lägenheter. Trots dokumenterat undermåligt underhåll vill hyresvärden Willhem höja hyrorna med 2,7% för hyresgästerna i södra Biskopsgården.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.