Boliviansk närradio i Biskopsgården intervjuade om de kommande valen

Söndag 27 april medverkade Erik Helgeson, medlem i Vänsterpartiet Biskopsgården och kandidat på riksdagslistan, på närradiokanalen Radio Sur, som sänder i Biskopsgården. Erik intervjuades om de stundande valen, först till EU-parlamentet 25 maj och sedan kommun-, region-, och riksdagsvalet i september. Han berättade även om vårt politiska arbete i Biskopsgården och vad vi vill göra för att förändra stadsdelen. På telefon fanns även den spansktalande (v)-medlemmen Emilio.
RadioSur

 

 

 

 

Medarbetare på den ideellt drivna närradiostation RadioSur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.