Lyckad Biskopsgårdens dag

Biskopsgårdens dag arrangerades traditionsenligt vid Svarte Mosse 11 maj, den här gången på södra sidan, vid lekplatsen och den fina bryggan vid vattnet. Svarte Mosse fylldes av människor som besökte föreningars tält, åt mat, spelade fotboll, sprang Lilla Fredsloppet (som fotbollsföreningen Proletären anordnade för barnen) eller tittade på musik- och dansframträdandena på scenen. Det var som vanligt en strid ström av deltagare under hela dagen och vädret blev under dagen allt soligare. Vänsterpartiet fanns på plats för att dela ut vårt valmaterial och informera om hur man röstar inför EU-valet 25 maj. Sammanlagt 16 medlemmar deltog under dagen, delade ut valmaterial, svarade på frågor om EU-valet och vår politik, och blåste en massa ballonger. Som vanligt var full rusch vid vår knappmaskin, som vi skötte tillsammans med Ung Vänster, där alla kunde trycka sina egna knappar.

biskopsgårdensdag

 

 

 

 

DSC_0160

 

20140510_162641

 

 

DSC_0162

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.