Plakatuppsättning, flygbladsutdelning och närradio-intervju

Under onsdagen sattes plakat upp vid Värmegatan, Köldgatan, Väderlekstorget och Köldgatan. Vi delade dessutom ut flygblad till hushåll på samma gator, på Långströmsgatan samt i radhus i södra Biskopsgården.

DSC_0183[1]

Jöran Fagerlund, medlem i Vänsterpartiet Angered och en av våra kandidater till EU-parlamentet, medverkade även i närradioprogrammet Radio Biskopsgården som sänder från Länsmansgården. Jöran pratade om de viktiga frågorna inför EU-valet och om viktiga frågor för Göteborg. Radiosändningen kommer även att översättas till tolv språk.
Intervjun kan höras på Jöran Fagerlunds blogg

behrouz

Radio Biskopsgårdens eldsjäl Behrouz Assadi skötte sändningen

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *