Torgmöten på Backaplan och Friskväderstorget

Tillsammans med de andra föreningarna på Hisingen hade vi ett avslutande möte på Backaplan där Yasmine Posio Nilsson och Mats Pilhem talade:

backaplan

Några av oss från Biskopsgården drog senare vidare till Friskväderstorget där vi hade ett kort torgmöte med tal och flygbladsutdelning. Vi sprang även med flygblad i trappuppgångar i norra Biskopsgården. Imorgon går vi till vallokalerna för att sänka Reinfeldt och rösta in en stark feministisk och antirasistisk vänsterkraft i EU-parlamentet  som står upp för rättvisa på arbetsmarknaden och för en gemensam välfärd.

IMG_5157_2[1]

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.