Valupptakt på Svarte Mosse, medverkan i närradio och flygbladsutdelning

Lördag 23 augusti, samma dag som Mariaplan i Majorna fylldes av folk som deltog i vår nationella valupptakt, intervjuades vänsterpartisten Jorge Plada (till vänster) av närradiostationen Radio Panamericana i Biskopsgården.

jorge

Söndag 24 augusti hade vi valupptakt på Svarte Mosse i Biskopsgården. Trots ett tråkigt väder var det god stämning och många kom förbi för att lyssna på tal och äta mat. Ansiktsmålning och hoppborg var populärt bland många barn som besökte arrangemanget och dagen avslutades med musik av bandet Bellaroush. Dagen till ära fick de support på scen av den lokale förmågan Adnan.
DSC_0368

DSC_0377

DSC_0374

DSC_0370

 

DSC_0379

Måndag 25 augusti delade vi ut vårt valmaterial på Länsmanstorget

Onsdag 26 augusti intervjuades Erik Helgeson, valkandidat boende i Biskopsgårde, av Biskopsgårdens närradio.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.