artikel

Flygbladsutdelning i hamnen och på Backaplan, demokratidag på Sjumilaskolan

På tisdagsmorgonen delade vi ut flygblad på Backaplan i morgonruschen.

Senare under dagen delade fyra hamnarbetare ut vår tidning Rött vid skiftbytet

hamn1

På kvällen anordnade Stadsdelsförvaltningen Västra Hisingen, tillsammans med Hyresgästföreningen, Svenska kyrkan och Islamiska kulturrådet, en demokratiträff på Sjumilaskolan. Representanter från ett stort antal partier höll korta tal på 3 minuter vardera. Patrik Helgeson deltog för Vänsterpartiet. Det var en mycket bra uppslutning under kvällen med folk i alla åldrar på plats. Efter talen bjöds det på fika och Vänsterpartiet hade informationsbord där många passade på att hämta material, diskutera och ställa frågor till oss.

DSC_0427 DSC_0426

 

 

 

DSC_0428
Kopiera länk