artikel

Torgmöte på Friskväderstorget med tal på fyra språk och filmvisning

Under onsdagen har konstnären Benny Cruz, som har gjort målningar vid Vänsterpartiets valstugor i Göteborg, påbörjat ännu en utsmyckning vid Vårväderstorget

DSC_0434

På Friskväderstorget anordnades ett välbesökt torgmöte. Vi visade vår film om bostadspolitiken – ”Nån annans marknad” – och dessutom hölls tal på fyra språk. Yasmine Posio-Nilsson, kommunfullmäktigekandidat från Hisingen och Erik Helgeson, hamnarbetare och riksdagskandidat från Biskopsgården talade på svenska. Sara Nanah, telefonist och medlem i Vänsterpartiet Biskopsgården, talade på arabiska och Abdullah Deveci, jurist och riksdagskandidat från Biskopsgården, talade på turkiska och kurdiska.

image IMG_3931 IMG_3920 IMG_3927 IMG_3918

 

Kopiera länk