Nooshi Dadgostar föreläste om Vänsterpartiets bostadspolitik

Måndag 16 februari föreläste Nooshi Dadgostar, riksdagsledamot Vänsterpartiets bostadspolitiske talesperson, på Göteborgs folkhögskola Vårväderstorget om bostadspolitik. Hon pratade om Vänsterpartiets politik för att öka bostadsbyggandet och förhindra att hyresgästerna betalar upprustning av miljonprogrammen genom kraftiga hyreshöjningar.

Nooshi har själv rötterna på Hisingen och har tidigare suttit i styrelsen för vår partiförening men bor numera i Botkyrka, där hon har varit aktiv i nätverket Alby är inte till salu. I Botkyrka kommunfullmäktige var hon en viktig röst för de boendes protester mot att allmännyttiga lägenheter såldes ut till riskkapitalister.
20150216_185342[1]
20150216_184210[1]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.