Flygbladsutdelning på Volvo Lastvagnar för en starkare arbetsrätt

IMG_0288
Idag delade vi ut vårt flygblad ”Arbetsrätten- inte till salu” utanför Volvo Lastvagnar i Tuve, tillsammans med medlemmar från Lundby och Backa. Vänsterpartiet vill lagstifta om rätt till heltid och stoppa bemanningsföretagens urholkande av anställningstryggheten. Vänsterpartiet är idag det enda parti i riksdagen som driver kravet om att avskaffa Allmän visstidsanställning. Det är ett krav som stöds av flera fackförbund vars medlemmar jobbar på otrygga anställningar och som därför har en svag förhandlingsposition mot arbetsgivarna.
IMG_0294

IMG_0295

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.