Kampanjfilm: Låt kommunen ta över lägenheterna på Friskväderstorget

Var med och sprid vår kampanjfilm:


Willhems lägenheter på Friskväderstorget har idag ett dåligt underhåll och hyresvärden har inga planer på upprustning. Bostadsbolaget har nyligen tagit över Poseidons hyreslägenheter på Klarvädersgatan. Vi vill att Bostadsbolaget, som är ett kommunalt bostadsbolag som vi äger gemensamt, tar över lägenheterna på Friskväderstorget. Då kan vi tillsammans kräva att lägenheterna och torget rustas upp.

Vänsterpartiet har i förhandlingar med regeringen drivit igenom ett statligt stöd för renovering. Vi vill öka detta stöd ytterligare så att hyreslägenheter i förorterna kan renoveras utan att hyresgästerna ska behöva stå för kostnaderna.

norra.me hittar du vår kampanjsida med information på svenska, engelska, turkiska, somaliska och sorani.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.